Репертоар

Events Calendar

Голема сцена
03 Октомври
 • 20:00
  Премиера

   

  РУТА за веб

  Д(Според Push up 1-3 од Роналд Шимелфенинг)

   Режија: Нела Витошевиќ

  Драматургија: Викторија Рангелова - Петровска

   

  Информации и продажба на билети: 076/434343

  Голема сцена Trailer
04 Октомври
 • 20:00
  Регуларна

   

  РУТА за веб

  Автор: Џовани Бокачо

  Режија: Дејан Пројковски

   

  Информации и продажба на билети: 076/434343

  Голема сцена Trailer
05 Октомври
 • 20:00
  Регуларна

   

  РУТА за веб

  Автор: Хенрик Ибзен

  Режија : Нела Витошевиќ

   

  Информации и продажба на билети: 076/434343

   

   

  Голема сцена Trailer
06 Октомври
 • 20:00
  Регуларна

   

  РУТА за веб

   Автор: Флориан Зелер

  Режија : Дино Мустафиќ

   

  Информации и продажба на билети: 076/434343

  Голема сцена
07 Октомври
08 Октомври
 • 20:00
  Регуларна

   

  РУТА за веб

  Автор: Вилијам Шекспир

  Режија: Оксана Дмитриева

   

  Информации и продажба на билети: 076/434343

  Голема сцена
10 Октомври
13 Октомври
 • 20:00
  Регуларна

   

  Фото за веб

  (Според Push up 1-3 од Роналд Шимелфенинг)

   Режија: Нела Витошевиќ

  Драматургија: Викторија Рангелова - Петровска

   

  Информации и продажба на билети: 076/434343

   

  Голема сцена
14 Октомври
 • 20:00
  Регуларна

   

  Фото за веб

  (Според Push up 1-3 од Роналд Шимелфенинг)

   Режија: Нела Витошевиќ

  Драматургија: Викторија Рангелова - Петровска

   

  Информации и продажба на билети: 076/434343

  Голема сцена
17 Октомври
18 Октомври
 • 20:00
  Регуларна
  Karmen

  Автор: Мигел Делибес
  Режија и драматизација: Дејан Пројковски

   

  Информации и продажба на билети: 076/434343

   

  Мала сцена
19 Октомври
 • 20:00
  Регуларна

  Странци плакат

  Автор: Паоло Геновезе

  Режија: Нела Витошевиќ

   

  Информации и продажба на билети: 076/434343

  Голема сцена Trailer
20 Октомври
 • 20:00
  Регуларна

   

  Фото за веб

  (Според Push up 1-3 од Роналд Шимелфенинг)

  Режија: Нела Витошевиќ

  Драматургија: Викторија Рангелова - Петровска

   

  Информации и продажба на билети: 076/434343

  Голема сцена
21 Октомври
 • 20:00
  Регуларна

   

     ЗА ВЕБ СТРАНА

  Автор: Вацлав Хавел

  Режија: Теа Беговска

   

  Информации и продажба на билети: 076/434343

   

  Мала сцена
24 Октомври
 • 20:00
  Регуларна

   

  chudesna terapija

  Автор: Даниел Глатауер

  Режија: Димче Николоски

   

  Информации и продажба на билети: 076/434343

   

   

  Мала сцена
25 Октомври
26 Октомври
 • 20:00
  Регуларна

   

  ZA VEB

  Режија: Бранислав Миќуновиќ

  Драматург: Бранислава Илиќ

   

  Информации и продажба на билети: 076/434343

   

  Голема сцена
27 Октомври
 • 20:00
  Регуларна

   

  Фото за веб

  (Според Push up 1-3 од Роналд Шимелфенинг)

   Режија: Нела Витошевиќ

  Драматургија: Викторија Рангелова - Петровска

   

  Информации и продажба на билети: 076/434343

  Голема сцена
28 Октомври
 • 20:00
  Регуларна

   

  Слика за веб странарепертоар

  Автор: Жан Пуаре

  Режија: Димче Николовски

   

  Информации и продажба на билети: 076/434343

  Голема сцена
31 Октомври
 • 20:00
  Регуларна
  DISI

  Автор:  Данкан Мекмилан

  Режија: Димче Николовски - Димсата

   

  Информации и продажба на билети: 076/434343

  Голема сценаОктомври
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5