Репертоар

Events Calendar

Events for
Петок, 17 Март 2023
20:00
 • 20:00
  Претпремиера

   ЕМИГРАНТИ

  Автор: Славомир Мрожек
  Режија: Зоја Бузалковска
  Сценски дизајн и изведба на сценографија: Мартин Манев

  Извршна продукција, дизајн на плакат и дизајн на звук: Павле Игновски

  Дизајн на светло: Мартин Манев

  купи билет

   

   

  Мала сцена Trailer
 • 20:00
  Регуларна
  chudesna terapija

  Автор: Даниел Глатауер

  Режија: Димче Николоски

  Улоги: Соња Стамболџиоска, Маја Вељковиќ Пановска, Предраг Павловски

   

  Мала сценаМарт
П В С Ч П С Н
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav

Огласи