Репертоар

Events Calendar

Events for
Среда, 25 Октомври 2023
20:00
 • 20:00
  Регуларна

   

   ЗА ВЕБ СТРАНА

  Автор: Вацлав Хавел

  Режија: Теа Беговска

  Улоги: Роберт Вељановски, Предраг Павловски, Гордана Ендровска

   

   

  Информации и продажба на билети: 076/434343

   

  Мала сцена
 • 20:00
  Регуларна

   

  Мојот маж Постер за веб

   Автор: Румена Бужаровска

  Режија: Нела Витошевиќ

   Драматург: Викторија Рангелова – Петровска

   

  Улоги: Игор Ангелов, Сања Арсовска, Сара Климоска, Исмет Шабановиќ, Наталија Теодосиевска, Филип Трајковиќ, Емилија Мицевска, Трајанка Илиева - Велиќ

   

   

   

  Информации и продажба на билети: 076/434343

  Голема сценаОктомври
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5