Репертоар

Events Calendar

Чудна случка со кучето во ноќта
Вторник, 07 Ноември 2023, 20:00

 

чудна постер

Автор: Сајмон Стивенс

Режија: Зоја Бузалковска

Драматург: Александра Бошковска

Улоги: Дамјан Цветановски, Трајанка Илиева Вељиќ, Александар Степанулески, Емилија Мицевска, Соња Стамболџиоска, Јасмина Василева, Филип Трајковиќ, Стефан Вујисиќ, Златко Митрески, Нела Павловска

 Купи билет

 Информации и резервации: 076/434343

Превод: Благоја Бошковски Буцко
Македонски издавач: Литература.мк
Сценограф: Константин Трпеноски
3D Mapping видео дизајн: Osama Almughanni
Костимограф: Елена Вангеловска и Раде Василев
Авторска музика: Давид Ангелевски
Кореографија и free running техника: Симон Симоновски
Асистент на режија: Димче Николовски
Асистент на сценографија: Марија Мукоска

Инспициент: Гоце Бојчев
Суфлер: Даница Илиева

Премиера: 29.12.2021

Ноември
П В С Ч П С Н
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3