Репертоар

Events Calendar

Диши
Четврток, 09 Ноември 2023, 20:00
DISI

Автор:  Данкан Мекмилан

Режија: Димче Николовски - Димсата

Драматург: Александра Бошковска

Улоги: Јасмина Василева, Димитрија Доксевски

Купи билет

Информации и резервации: 076/434343

Превод: Благоја Бошковски - Буцко
Сценографија: Илија Николовски
Костимографија: Раде Василев
Тон – мајстор: Диме Илиоски
Светло – мајстор: Дејан Блажевски

Инспициент: Жарко Намичев
Суфлер: Жаклина Цветковска
Ноември
П В С Ч П С Н
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3