Репертоар

Events Calendar

Фирма
Сабота, 04 Ноември 2023, 20:00

 

Фото за веб

(Според Push up 1-3 од Роналд Шимелфенинг)

Режија: Нела Витошевиќ

Драматургија: Викторија Рангелова - Петровска

Улоги: Ирена Ристиќ, Ивана Павлаковиќ, Сања Арсовска, Филип Трајковиќ, Игор Ангелов, Стефан Вујисиќ

 

Информации и продажба на билети: 076/434343

Сценографија: Константин Трпеноски, mvv.design
Костимографија: Розе Трајчевска - Ристоска
Избор на музика: Нела Витошевиќ

Инспициент: Гоце Бојчев
Суфлер: Жаклина Цветковска

 
Ноември
П В С Ч П С Н
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3