Репертоар

Events Calendar

Диши
Вторник, 31 Октомври 2023, 20:00
DISI

Автор:  Данкан Мекмилан

Режија: Димче Николовски - Димсата

Драматург: Александра Бошковска

Улоги: Јасмина Василева, Димитрија Доксевски

 

Информации и продажба на билети: 076/434343

Превод: Благоја Бошковски - Буцко
Сценографија: Илија Николовски
Костимографија: Раде Василев
Тон – мајстор: Диме Илиоски
Светло – мајстор: Дејан Блажевски

Инспициент: Жарко Намичев
Суфлер: Жаклина Цветковска
Октомври
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5