Репертоар

Events Calendar

Кармен
Среда, 18 Октомври 2023, 20:00
Karmen

Автор: Мигел Делибес
Режија и драматизација: Дејан Пројковски

 

Информации и продажба на билети: 076/434343

 

Превод: Ненад Велковски
Сценограф: Валентин Светозарев
Костимограф: Раде Василев
Композитор: Горан Трајковски

Монодрама на БИЉАНА ДРАГИЌЕВИЌ - ПРОЈКОВСКA
Октомври
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5