Репертоар

Events Calendar

Кафез кај кокони - Гостување на „Денови на комедија“ во Куманово
Вторник, 10 Октомври 2023, 20:00

Слика за веб странарепертоар

Автор: Жан Пуаре

Режија: Димче Николовски

 

 

 

Костимограф: Раде Василев и Елена Вангеловска
Сценограф: Димче Николовски, Благоја Бошковски Буцко
Кореограф: Кренаре Невзати - Кери
Превод: Радмила Јорданова, Благоја Бошковски Буцко
Адаптација: Александра Бошковска, Благоја Бошковски Буцко
Избор на музика: Александра Бошковска, Благоја Бошковски Буцко

 
Улоги: Филип Трајковиќ, Александар Степанулески, Стефан Вујисиќ, Предраг Павловски, Димитрија Доксевски, Маја вељковиќ Пановска, Дамјан цветановски, Соња Стамболџиоска, Златко Митрески, Нела Павловска, Емилија Мицевска, Бранко Атанасов

 
Инспициент: Гоце Бојчев
Суфлер: Жаклина Цветковска
Октомври
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5