Репертоар

Events Calendar

За нас почнува живот
Понеделник, 06 Март 2023, 20:00

ЗА ВЕБ 1

Автор: Ѓерѓ Шпиро

Превод: Маја Бражанска

Режија: Дејан Пројковски

Костимографија: Марија Пупучевска

Музика: Горан Трајкоски

Асистент на режија: Дамјан Димовски

Плакат и видео: Стојан Стојановски

 

Улоги: Биљана Драгиќевиќ Пројковска, Нино Леви

купи билет

Март
П В С Ч П С Н
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav

Огласи