Репертоар

Events Calendar

My name is Goran Stefanovski
Среда, 29 Март 2023, 20:00

ZA VEB

Режија: Бранислав Миќуновиќ

Драматург: Бранислава Илиќ

Сценограф: Александар Дениќ

Костимограф: Роза Трајческа Ристовска

Авторска музика: Влатко Стефановски

Музички соработник: Давор Јордановски

Асистент на режија: Кристијан Атанасов

купи билет

 

 

 

Март
П В С Ч П С Н
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav

Огласи