Репертоар

Events Calendar

Диши
Четврток, 02 Март 2023, 20:00
DISI

Автор:  Данкан Мекмилан

Драматург: Александра Бошковска

Режија: Димче Николовски - Димсата

Улоги: Јасмина Василева, Димитрија Доксевски

купи билет

Март
П В С Ч П С Н
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav

Огласи