Репертоар

Events Calendar

Диши
Четврток, 26 Мај 2022, 20:00
DISI

Автор:  Данкан Мекмилан

Драматург: Александра Бошковска

Режија: Димче Николовски - Димсата

Улоги: Јасмина Василева, Димитрија Доксевски

купи билет

Мај
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav

Огласи