Репертоар

Events Calendar

Птица со главата меѓу нозе
Петок, 17 Декември 2021, 20:00

 

Ptica Web

Автор: Коле Ангеловски

Режија: Коле Ангеловски
Сценограф: Илина Ангеловска
Костимограф: Раде Василев
Музика: Кокан Димушевски

купи билет

Декември
П В С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav

Огласи