Additional Info

 • Календар во претстава:
  Декември
  П В С Ч П С Н
  27 28 29 30 1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31

Кармен

 

Автор: Мигел Делибес

Режија и драматизација:  Дејан Пројковски

Премиера: 21.5.2021

 

 

1а

(По мотив од романот „Пет часа со Марио“)

Автор: Мигел Делибес

Режија и драматизација:  Дејан Пројковски
Превод: Ненад Велковски

Сценограф:  Валентин Светозарев

Сценски движења: Олга Панго

Костимограф:  Раде Василев
Композитор: Горан Трајковски

Фотографии и дизајн на плакат: Елена Бојаџиева

Монодрама на Биљана Драгиќевиќ Пројковска

Инспициент: Гоце Бојчев                                                               

Премиера: 21.5.2021

 

Декември
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Огласи