Additional Info

 • Календар во претстава:
  Декември
  П В С Ч П С Н
  27 28 29 30 1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31

Драмски за Конески

 

Омаж за животот и делото на Блаже Конески

 Одржан на 12.6.2021

 

 

Koneskiweb

Инспициент: Жарко Намичев
Светло мајстор: Дејан Блажевски и Митко Ризов

Тон мајстор: Чедомир Младеновски

Видео проекции: Саше Ѓоргие

Учествуваат: Анастас Тановски, Драган Спасов Дац, Маја Вељковиќ – Пановска, Игор Ангелов, Лилјана Вељанова, Дејан Лилиќ, Јелена Жугиќ, Зоран Љутков и Дамјан Цветановски.

Декември
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Огласи