ОБЈАВА број 01/2023 за давање под закуп на недвижен имот – деловен простор по пат на електронско јавно наддавање

 

Почитувани,

 

На следниот линк можете да ја видите објавата на сајтот https://deloven-prostor.mk во која се сите информации неопходни за конкурирање на огласот.

 

ОБЈАВА број 01/2023 за давање под закуп на недвижен имотделовен простор по пат на електронско јавно наддавање

Декември
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Огласи