Правилник за поблиските критериуми за спроведување на оценување на давателите на јавни услуги, висината на паричната или друг вид материјална или нематеријална награда

Октомври
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5