Additional Info

 • Календар во претстава:
  Декември
  П В С Ч П С Н
  27 28 29 30 1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31

Одговорно лице

В.д. Директор - Викторија Рангелова - Петровска

Катарина Коцевска Хаџи Василева именувана за в.д. директор од страна на Министерство за култура на РСМ со последно Решение под бр.44-2362/2 од 31.08.2021 г.

Декември
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Огласи