Уметноста е потребна за целосно отворање на затвореното без да предизвикаме омраза

27 Октомври 2023

Слика за веб странарепертоар

 

Актерите Александар Степанулески и Стефан Вуисиќ зборуваат за Трн за претставата „Кафез кај кокони“ – новата премиера во Драмски театар, Скопје и пренесуваат дека нивното дело отворено зборува за правото на избор на сексуална определба.

Повеќе

Извор: www.trn.mk

Декември
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Огласи

Следни претстави

За нас почнува живот
11 Декември 2023
Чудесна терапија
12 Декември 2023
Диши
13 Декември 2023