РУТА ГРУПА ТРИГЛАВ

2 Јули 2021

 

RUTA GRUPA TRIGLAV

Групацијата Триглав потпиша ексклузивен договор за спонзорство со регионалната театарска унија - РУТА

Со особена гордост и задоволство објавуваме дека Групацијата Триглав потпиша ексклузивен договор за спонзорство со регионалната театарска унија - РУТА, со што унијата добива ново име и сега официјално се нарекува РУТА ГРУПА ТРИГЛАВ.

Со овој договор Групацијата Триглав значително го обезбеди финансискиот континуитет на фестивалот што е од огромно значење за ваков регионално важен проект. Сега можеме да се посветиме на она во што сме најдобри, а тоа се театарот, уметноста и рушењето на бариерите создадени од политиката, омразата, недоразбирањето и некултурата.

Next stop фестивал РУТА Група Триглав на Бриони од 13.08. - 25.08.2021 година.

https://www.facebook.com/RUTAGrupaTriglav/

Јуни
П В С Ч П С Н
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav

Огласи