Репертоар

Events Calendar

За нас почнува живот
Вторник, 24 Јануари 2023, 20:00

ЗА ВЕБ 1

Автор: Ѓерѓ Шпиро

Превод: Маја Бражанска

Режија: Дејан Пројковски

Костимографија: Марија Пупучевска

Музика: Горан Трајкоски

Асистент на режија: Дамјан Димовски

Плакат и видео: Стојан Стојановски

 

Улоги: Биљана Драгиќевиќ Пројковска, Нино Леви

купи билет

Јануари
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav