Репертоар

Events Calendar

Чудесна терапија
Петок, 27 Јануари 2023, 20:00
chudesna terapija

Автор: Даниел Глатауер

Режија: Димче Николоски

Улоги: Соња Стамболџиоска, Маја Вељковиќ Пановска, Предраг Павловски

купи билет

 

Јануари
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav