Репертоар

Events Calendar

Чудна случка со кучето во ноќта
Среда, 25 Јануари 2023, 20:00

чудна постер

 

Автор: Сајмон Стивенс

Режија: Зоја Бузалковска
Сценограф: Константин Трпеноски
Костимограф: Елена Вангеловска и Раде Василев
Музика: Давид Ангелевски

купи билет

 

 

 

Јануари
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav