Репертоар

Events Calendar

Коњите убиваат, зар не? - РУТА - Гостување од Р. Црна Гора
Понеделник, 17 Октомври 2022, 20:00

Црна Гора

 

Автор: Маја Пелевиќ

Режија: Кокан Младеновиќ

Улоги: Душан Ковачевиќ, Марија Ѓуриќ, Омар Бајрамспахиќ, Вања Јовиќевиќ, Горан Славиќ, Јелена Симиќ, Дејан Ѓоновиќ, Бранка Фемиќ, Вукан Пејовиќ, Катарина Крек и Жељко Радуновиќ.

 

Информации и резервации на 076/434343

 

Октомври
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav