Репертоар

Events Calendar

Птица со главата меѓу нозе
Среда, 18 Мај 2022, 20:00

 

Ptica Web

Автор: Коле Ангеловски

Режија: Коле Ангеловски
Сценограф: Илина Ангеловска
Костимограф: Раде Василев
Музика: Кокан Димушевски

купи билет

Мај
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav