Репертоар

Events Calendar

My name is Goran Stefanovski
Петок, 06 Мај 2022, 20:00

Режија: Бранислав Миќуновиќ

Драматург: Бранислава Илиќ

Сценограф: Александар Дениќ

Костимограф: Роза Трајческа Ристовска

Авторска музика: Влатко Стефановски

Музички соработник: Давор Јордановски

Асистент на режија: Кристијан Атанасов

ZA VEB

 купи билет

Мај
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav