Репертоар

Events Calendar

Диши
Четврток, 20 Јануари 2022, 20:00
DISI

Автор:  Данкан Мекмилан

Драматург: Александра Бошковска

Режија: Димче Николовски - Димсата

Улоги: Јасмина Василева, Димитрија Доксевски

купи билет

Јануари
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav