Репертоар

Events Calendar

Во живо - Гостување од Р. Бугарија
Сабота, 11 Декември 2021, 19:00
НА ЖИВО ЗА ВЕБPNG
Според расказите на Александра Срчаџиева
 
Текст: Јана Борисова
Режија: Димитар Коцев - Шошо
Сценографија: Никола Тороманов - Фичо
Композитор: Милен Кукошаров
Улоги: Александра Срчаџиева и Радена Влканова
Декември
П В С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav