Репертоар

Events Calendar

Диши - ОДЛОЖЕНА
Четврток, 14 Октомври 2021, 20:00
DISI

Автор:  Данкан Мекмилан

Драматург: Александра Бошковска

Режија: Димче Николовски - Димсата

Улоги: Јасмина Василева, Димитрија Доксевски

 купи билет

Октомври
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav

Огласи