Репертоар

Events Calendar

Сестрите Прозорови - Гостување на театар „Јордан Х.К. - Џинот“ - Велес
Сабота, 02 Октомври 2021, 20:00

Режија: Васил Зафирчев

Адаптација и драматургија: Сашо Димоски

Улоги: Кети Борисовска, Маја Љутков, Славица Манаскова, Жарко Спасовски, Фаик Мефаилоски

Претставата не се препорачува за лица под 16 години

Plakat Sestri prozorovi konecno

купи билет

 

 

Октомври
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav

Огласи