Репертоар

Events Calendar

Драмски за Конески - МТФ „Војдан Чернодрински“ - Прилеп
Петок, 08 Октомври 2021, 19:00
 Koneskiweb

Омаж за животот и делото на великанот на македонската литература и култура Блаже Конески со првенците на Драмски театар во чест на стогодишнината од неговото раѓање.

Октомври
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Рута Група Триглав


Ruta Grupa Triglav

Огласи