Репертоар

Events Calendar

Голема сцена
20 Мај
 • 20:00
  Претпремиера

  По мотив од романот „Пет часа со Марио“

  Автор: Мигел Делибес
  Режија и драматизација: Дејан Пројковски
  Превод: Ненад Велковски
  Сценограф: Валентин Светозарев
  Костимограф: Раде Василев
  Композитор: Горан Трајковски

  Монодрама на БИЛЈАНА ДРАГИЌЕВИЌ - ПРОЈКОВСКА

  Инспициент: Гоце Бојчев
  Суфлер: Даница Илиева

  Премиера: 21.5.2021

  купи билет

  Голема сцена
21 Мај
 • 20:00
  Премиера

  По мотив од романот „Пет часа со Марио“

  Автор: Мигел Делибес
  Режија и драматизација: Дејан Пројковски
  Превод: Ненад Велковски
  Сценограф: Валентин Светозарев
  Костимограф: Раде Василев
  Композитор: Горан Трајковски

  Монодрама на БИЛЈАНА ДРАГИЌЕВИЌ - ПРОЈКОВСКА

  Инспициент: Гоце Бојчев
  Суфлер: Даница Илиева

  Премиера: 21.5.2021

  Голема сцена
22 Мај
 • 20:00
  Регуларна

  По мотив од романот „Пет часа со Марио“

  Автор: Мигел Делибес
  Режија и драматизација: Дејан Пројковски
  Превод: Ненад Велковски
  Сценограф: Валентин Светозарев
  Костимограф: Раде Василев
  Композитор: Горан Трајковски

  Монодрама на БИЛЈАНА ДРАГИЌЕВИЌ - ПРОЈКОВСКА

  Инспициент: Гоце Бојчев
  Суфлер: Даница Илиева

  Премиера: 21.5.2021

  купи билет

  Голема сцена
27 Мај
 • 20:00
  Регуларна

  По мотив од романот „Пет часа со Марио“

  Автор: Мигел Делибес
  Режија и драматизација: Дејан Пројковски
  Превод: Ненад Велковски
  Сценограф: Валентин Светозарев
  Костимограф: Раде Василев
  Композитор: Горан Трајковски

  Монодрама на БИЛЈАНА ДРАГИЌЕВИЌ - ПРОЈКОВСКА

  Инспициент: Гоце Бојчев
  Суфлер: Даница Илиева

  Премиера: 21.5.2021

  купи билет

  Голема сцена
28 Мај
 • 20:00
  Регуларна

  По мотив од романот „Пет часа со Марио“

  Автор: Мигел Делибес
  Режија и драматизација: Дејан Пројковски
  Превод: Ненад Велковски
  Сценограф: Валентин Светозарев
  Костимограф: Раде Василев
  Композитор: Горан Трајковски

  Монодрама на БИЛЈАНА ДРАГИЌЕВИЌ - ПРОЈКОВСКА

  Инспициент: Гоце Бојчев
  Суфлер: Даница Илиева

  Премиера: 21.5.2021

  купи билет

  Голема сцена
29 Мај
 • 20:00
  Регуларна

  По мотив од романот „Пет часа со Марио“

  Автор: Мигел Делибес
  Режија и драматизација: Дејан Пројковски
  Превод: Ненад Велковски
  Сценограф: Валентин Светозарев
  Костимограф: Раде Василев
  Композитор: Горан Трајковски

  Монодрама на БИЛЈАНА ДРАГИЌЕВИЌ - ПРОЈКОВСКА

  Инспициент: Гоце Бојчев
  Суфлер: Даница Илиева

  Премиера: 21.5.2021

  купи билет

  Голема сценаМај
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Огласи