Репертоар

Како да се ограби банка

Парите го вртат светот. А што би правеле кога тие не би биле дел од нашиот живот и нашето секојдневие? Што би правеле кога ќе го допрете дното

24/Apr/2018 20:00

Повеќе
Како да се ограби банка

Репертоар

Лет над кукавичјото гнездо

 Добре дојдовте... овде во ова наше мало одделение ќе можете да го видите најлудиот карневал што некогаш поминал низ вашиот град, само за вас

26/Apr/2018 20:00

Повеќе
Лет над кукавичјото гнездо

Репертоар

Партија реми

Додека трае партијата карти, која станува повод, но не и причина за средба, тие ги раскажуваат своите животи, згоди и незгоди... понекогаш таж

25/Apr/2018 20:00

Повеќе
Партија реми

Репертоар

2012 - Последните македонци

Според календарот на Маите, на 22 декември 2012 година, требаше да се случи катаклизма, катастрофа, крај на светот. И дојде 22 и помина, помина и 23

27/Apr/2018 20:00

Повеќе
2012 - Последните македонци

Репертоар

Како да се ограби банка

24 Apr 2018
20:00

Парите го вртат светот. А што би правеле кога тие не би биле дел од нашиот живот и нашето секојдневие? Што би правеле кога ќе го допрете дното

Партија реми

25 Apr 2018
20:00

Додека трае партијата карти, која станува повод, но не и причина за средба, тие ги раскажуваат своите животи, згоди и незгоди... понекогаш таж

Лет над кукавичјото гнездо

26 Apr 2018
20:00

 Добре дојдовте... овде во ова наше мало одделение ќе можете да го видите најлудиот карневал што некогаш поминал низ вашиот град, само за вас

2012 - Последните македонци

27 Apr 2018
20:00

Според календарот на Маите, на 22 декември 2012 година, требаше да се случи катаклизма, катастрофа, крај на светот. И дојде 22 и помина, помина и 23

Новости

Јавен оглас за вработување

Јавен оглас за вработување

Техничар за тон, средно електро-техничко/општо четиригодишно образование, односно тригодишно електро- техничко/општо образование (40 часа н


Новости

Материјали од конференцијата за печат оддржана на 18.04.

Материјали од конференцијата за печат оддржана на 18.04.

„Партија реми“ - Нова продукција на Драмски театар


Новости