„Скоро секој автор би рекол дека го претпочита театарот, или подобро речено, тој магичен сценски круг во кои се случуваат сите сценски промени, случки и настани, круг кој честопати е наречен „сценски ринг што живот значи“, круг како централно жариште и магично поле кое ги обединува и публиката и целиот задкулисен живот во театарот.“ - Мето Јовановски
dramski on mobile

 
   Print рepertoire   
Неделен репертоар
                 
03 may (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
04 may (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
05 may (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
06 may (12:30)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
06 may (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
 
 
Репертоар
                 
03 may (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
04 may (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
05 may (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
06 may (12:30)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
06 may (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
13 may (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
14 may (20:00)   (премиера)
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
17 may (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
18 may (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
19 may (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
20 may (19:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
23 may (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
25 may (10:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
25 may (20:00)   2012: The Last Macedonians
   Автор : Sasho Milenkovski, Velika Stoykova-Serafimovska, Venko Serafimov, Marko Kolovski, Boyan Trifunovski, Lyupcho Manevski, Snezhana Balkanska
   Режија : Sasho Milenkovski
  More   Big hall   Buy ticket

 
26 may (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
27 may (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
01 jun (20:00)  
   Автор :
   Режија :
  More   Big hall   Buy ticket

 
 
 


    Пребарување
         
  FAQ

 

Login
 
   
Username
Password
    
New user  
Forgot your password?
   
         
Survy
 
  Did you like new design of website of Dramski Teatar Skopje
   
    Yes
    No
   
         
 
Dramski Teatar
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by Net Consulting & Solution
Copyright © Dramski Teatar Skopje, 2008
 
users online
Android BlackBary Ios